Pregnent 5month

Saya pregnent 5 bulan anak 1st badan kurus memang tak nampak perut kan 😆 sebab balik kg semua tegur tak nampak macam 5 bulan 😅🫰🏼#firstmom

6 Balas

okahla tu org tegur. sy ni tggu je org tnye dah ade isi lom? tkde plak yg nk tnye 😂 org tktau kite prgnnt and org tk nmpk perubahan pun dkt kita. kita pun diam aje lah. syukur badan tak menyerlah sgt, terjaga aurat ku. hehhehe

saya pun sama bdn kurus , perut tak berapa nampak sbb suka pakai tshirt besar sama . org tegur jugak tak nampak perut , last2 pakai dress pregnant nahh terkejut org bru nmpk perut memboyot

Ye sis saya pun sama. Kalau pakai baju mmg tak nampak apa. Tapi kalau tak pakai nampak la benjol nya tu

ITU normal sis. perut X berape nampak sis melainkan kalau mengandung Kali ke 2.

hmm saya pulak semua orang cakakp saya makin kurus,tapi perut besar

normal