sambungan kisah nak berpantang di mana..

Saya ckp kt suami saya boleh tak nk balik pantang kt umh mak saya (btw my husband x sebulu dgn my family) lepas tu dia ckp boleh tp dia xkn balik sana ? apa patut sya buat? Boleh bagi tekanan btul la mcm ni ? i need help! ?

16 Balas

Yang tak ikot or tgk slme pantg tu jgn persoalkan in future laki tak appreciate betape susah n sakitnye.. Sebb drg x nmpk.. N ade yg amik kesempatan curang jugak.. Just saying the fact.