sambungan kisah nak berpantang di mana..

Saya ckp kt suami saya boleh tak nk balik pantang kt umh mak saya (btw my husband x sebulu dgn my family) lepas tu dia ckp boleh tp dia xkn balik sana ? apa patut sya buat? Boleh bagi tekanan btul la mcm ni ? i need help! ?

16 Balas

Sis.. Pantangla umh sendiri.. Lepastu ajk dua2 pihak dtg jaga brgilir.. Dh kuat nnt bole jaga dri sendiri n bby.. Win2 situation utk semua org..

Bia la dia xmo balik 😅 yg berpantang tu sis.. bkn nya suami.. hmmm suami ponnn pentingkan diri nya laaa haiii

Bia la suami tknk ikot.. Yg gelabah sgt nak melekat je dgn suami da knapa.. Rindu vdeocall jela .. Tu pn nk stress ke..

4y ago

Alahai tk kuasa nk jeles. Cuma bnde simple sgt sis oi smpai beriya nk stress nape nya.. Seronok lg dduk ngn mak sndiri , drpd dduk uma mertua..

Berpantang sendiri je sis dengan husband. Bebas pun bebas berdua dengan husband takde orang nak tegur itu ini

4y ago

Saya macam ni sis😂😂

Klu mcm tu mintak je confinement lady tlg jaga awak... Bpantang kt rumah sdri...

Tak mgkin la dia xbalik