sambungan kisah nak berpantang di mana..

Saya ckp kt suami saya boleh tak nk balik pantang kt umh mak saya (btw my husband x sebulu dgn my family) lepas tu dia ckp boleh tp dia xkn balik sana ? apa patut sya buat? Boleh bagi tekanan btul la mcm ni ? i need help! ?

16 Balas

Awk pantang jela sndiri klo camtu.. Dduk rumah sendiri.. Adil.. Mak awk xjaga.. Mil awk pon xjaga.. Susah klo pkir xsebulu ni.. Kita kawen bukan dgn pasangan kite jee. Kena kawen dgn ahli kluarga jugak