sambungan kisah nak berpantang di mana..

Saya ckp kt suami saya boleh tak nk balik pantang kt umh mak saya (btw my husband x sebulu dgn my family) lepas tu dia ckp boleh tp dia xkn balik sana ? apa patut sya buat? Boleh bagi tekanan btul la mcm ni ? i need help! ?

16 Balas

Xpe la. Dlu sy pantang 1 minggu d rumah mak sy. Husband x ikut pun😊sy ok saja lgpn sy sendiri x selesa lama2 d rumah mentua dan husband pun x selesa di rumah mak sy. Selepas seminggu sy balik rumah disambung jaga oleh husband. **kami tinggal sendiri

4y ago

Bg sy, tak pe la..pantang je la umah mak awk. Dia nk dtg tu dtg la..sihat sikit nanti, awk balik la pantang sendiri k..😊