sambungan kisah nak berpantang di mana..

Saya ckp kt suami saya boleh tak nk balik pantang kt umh mak saya (btw my husband x sebulu dgn my family) lepas tu dia ckp boleh tp dia xkn balik sana ? apa patut sya buat? Boleh bagi tekanan btul la mcm ni ? i need help! ?

16 Balas

If he doesn’t respect ur family, he doesnt respect u.. pantang la rumah sendiri kalo ade rumah sendiri.. kalo camni perangai nye sila La senyap2 simpan duit sendiri ye.. mcm boleh agak je camne nti.. pandai2 la ye tarik rambut dlm tepung.. awk kene bijak manipulate org2 cmni