sambungan kisah nak berpantang di mana..

Saya ckp kt suami saya boleh tak nk balik pantang kt umh mak saya (btw my husband x sebulu dgn my family) lepas tu dia ckp boleh tp dia xkn balik sana ? apa patut sya buat? Boleh bagi tekanan btul la mcm ni ? i need help! ?

16 Balas

Sis terangkan husband sakitnye.. Payahnye.. X semua mampu pantang sendri.. Ibu dan bayi x boleh dibiar sendri lepas besalin nnti boleh ade bby blue.. Lelaki biase la ego xmau kalah mcm x pikir prasaan org sebb mmg da dicipta mcm tu. Pujuk elok2 ok.. Pape pon kesian kat diri sendri dulu jgn pikir org lain. Selfish tu penting Kadang2 ☺️