sambungan kisah nak berpantang di mana..

Saya ckp kt suami saya boleh tak nk balik pantang kt umh mak saya (btw my husband x sebulu dgn my family) lepas tu dia ckp boleh tp dia xkn balik sana ? apa patut sya buat? Boleh bagi tekanan btul la mcm ni ? i need help! ?

16 Balas

Takpe sis.doa yg baik byk2 k.insyaAllah mana tau baby keluar nanti die berubah lembut hati tgk anak dan jadi rindu nak cium bau anak die.yg penting doa yg baik2,pikir yg baik2 je. Yg baik akan datang❤️