sambungan kisah nak berpantang di mana..

Saya ckp kt suami saya boleh tak nk balik pantang kt umh mak saya (btw my husband x sebulu dgn my family) lepas tu dia ckp boleh tp dia xkn balik sana ? apa patut sya buat? Boleh bagi tekanan btul la mcm ni ? i need help! ?

16 Balas

Ckp kat suami... Hmm... Sekrang sapa yg nak berpantang?? Suami ka isteri? Yg nk kna ikat perut, kawal makan.. menyusu semua???? Suami ka isteri... Isteri kan.. jd biar isteri pantang.. suami sila pergi kerja.. dan pantang nafsu.. xnak duduk sudah... Pergi dok umah sendiri..