sambungan kisah nak berpantang di mana..

Saya ckp kt suami saya boleh tak nk balik pantang kt umh mak saya (btw my husband x sebulu dgn my family) lepas tu dia ckp boleh tp dia xkn balik sana ? apa patut sya buat? Boleh bagi tekanan btul la mcm ni ? i need help! ?

16 Balas

Kalau saya akan lebih selesa berpantang dengan mak sendiri @ suami. Kalau berpantang rumah mak mertua, banyak terbatas. Seperti aurat dengan adik beradik ipar. Mak yang bela kita dari kecik so dia akan lebih memahami. Kita pun takada la nak segan sangat kalau nak minta mak ambikkan apa apa, tengok kan apa apa. Jangan stress stress, relax. Slow talk dengan husband. Kalau dah berebut sangat. Kata nak pantang rumah sendiri. Nanti mak @ mak mertua boleh mai tengok anak dirumah.