Perlu ke pergi klinik double confirm

Saya check upt naik double line. Kira2 dah 5w. Perlu ke saya pegi check kat klinik untuk double confirm? Kalau scan pun tak nampak apa2 lagi kan? Ke nak tunggu buat buku pink je nanti? Terima kasih atas jawapan. Lama sangat jarak pregnant, 6 tahun, lupa semua dah 😂

3 Balas

Nak kata perlu, kalau tak double confirm pun tak pe, in case you yakin pregnancy you okay. Mcm sy pernah ada complication before, so mmg nak cepat2 double confirm even nak bukak buku pun lmbat lg. Double confirm ni actually bukan la semata2 nak tgk nampak ke tak lagi kandungan tu, tapi nak confirm pregnancy okay ke tak. Mcm tu la pada pendapat Sy.

klau kandungan awak berada dlm timeline yg tepat, boleh je nampak wlaupun kecik..

Boleh je nak double confirm cuma kalau scan susah sikit nak nampak la 😁