Scan 8minggu

Kalau masa 5w dah pergi scan confirm pregnancy tapi cuma nampak kantung je, nanti 8w ingat nak pergi scan lagi sekali kita nak cakap ape eh kat klinik? Takkan nak cakap nak confirm pregnancy lagi kot? 🤣 sebab nya saya nak scan yg dah nampak janin untuk pergi buat buku pink 🥹#bantusharing #firstmom

5 Balas

sy baru lepas scan utk 8w..mula2 mcm sis juga..dah scan utk confirm pregnant ms 5w..yg 8w sy cakp nk tgk perkembangan jntg baby..😁

prgi klinik lain plak awak..boleh la ckp mcm tu jugak.hehe

Pergi klinik lain je. Ckp nk confirm pregnancy hehe☺️

Pi klinik yg ada vaginal scan , mesti nampak punya

Ckp nak buat growth scan ☺️

9mo ago

Ohhh i see. Okay baik thankyou awak hehe 🤭