lost weight masa pregnant

Saya baru pregnant 7 minggu. Dan sya demam dah dekat 4 minggu. Alahan muntah non stop (biasanya tengahari ke subuh) setiap 2 jam mesti muntah. Kdg tak kluar apa. Kdg kluar makanan.Dan saya hilang berat badan dekat 4kg dah. Bahaya ke untuk baby. Kdg rsa mcm mayat hidup. Rsa nak baring je tk boleh nak bjalan. Kalau kat ofis rsa nak tidur je.

2 Balas

a'ah sis batter g hospital . klau lame sgt munth . smpai trun mndadak . sekurg kurg ny mungkin kne thn tok msok air tu supye bdn sis xlemah sgt . sy awl2 preggy tu pon dorg msok kn air dlm bdn supye xpitam sbb mabuk teruk .

Kalau lama sgt muntah tak berhenti sis kena pergi hospital takut dehidrasi. Saya awal² sama juga hilang 10kg, then tak tahan sgt² sebab rasa pitam pergi hospital kene marah dengan dokter sebab biarkan lama 😅😅