Cuma ingin tahu..

Assalammualaikum ibu² smua.. sya disni cma nk brtnya dn nak tahu,usia kndungn brpa kita boleh rsa gerakkan baby?.. skrg saya 11w4day,knpa sya rsa kdg² prt rsa mcm krim,kdg rsa mcm kmbung,kdg rsa mcm kosong sllu nya rsa kosong nie ktika bgn awl pgi,normal ke mcm ni??..

3 Balas

Saya mula2 rasa pergerakan baby 19 week.. Sekarang dah masuk 25 week lagi aktif siang malam haha.. nanti akan rasa tu. Mesti excited sebab dia akan respon kalau kita ajak borak tau!😍

Ada yg boleh rasa seawal 19 minggu tapi tak semua.. Kalau sis scan boleh nmpak baby gerak2 cuma ruang rahim masih luas and baby pun kecik lagi tu yg sis blm dapat rasa apa2..

9mo ago

owh okey sis..😊

bby dh bgerak pun cuma kita xrasa. nk rasa secara fizikal selalunya 20w keatas bergantung pd fizikal ibu.

9mo ago

owh mcm tu ya sis..trma ksih bgitau