21w first baby

21w perut kdg mengeras kdg lembik mcm kempis mcm xde bby je rsa dlm perut, kdg ada rsa gerak kdg x tu la hairan knp ye normal ke? #ingintahu

2 Balas

sama sy pun gitu sis, yg sy perasan perut keras sbb tak membuang atau penuh lepas makan 😅 selebihnya biasa je perut mcm xde apa , anak first perut pun xbesar mana 22week.. tapi sekarang sblum tido malam perut mmg berombak2 bby aktif, sblum ni asyik ckp xrasa bby gerak sekarang terasa sangat2 🤣 normal sis bby masih kecil

2y ago

itu lah kan risau je. kdg2 kena tepuk2 perut bru bby gerak sikit2. tpi mlm2 kita nk tidur bru dia gerak byk.😅 skrg sya 22w tpi still gerak sikit2. maybe lambat sikit kot nk rasa dia gerak akresif. tgok ibu2 lain buat video perut gerak cemburu pulak😂

Normal