Muntah2

Sya nak tye mcmne ye nk hilang rsa muntah, 1hari bpe kali sya muntah... Smpai kn mknan sume kluar...

1 Balas

Sy masa 6week smpai kena masuk air dgn ubat muntah..kalau dtg loya smpai nk tido sy muntah. Setakat nie x jmpe lagi ape ape yg boleh hilangkan muntah sbb sy muntah mmg teruk. Asam boy, asam kulit limau, sunquick, bau segala limau, gula hacks n ape je org kate sy buat x jalan.. Jwpn yg ade bykkn sabar..

4y ago

Tq sis kongsi ng sya... Sya muntah2 je... Xlrt rse nye... Nk tido pun ssh.. Kjp2 nk muntah