Pegerakan baby

Hello semua , nak tnya normal ke kalau mula² saja kita rsa sngt baby aktif lepas tu kdg² kdg² tkda sbb mula² tu aktif sngt, ada rsa bgerak cuma tk rsa mcm first time bgerak, 23weeks skrg kdg risau juga 😌 #firstbaby

2 Balas

Normal mommy. Tapi makesure gerakan smpai kpd kiraan. Bila bayi makin membesar ruang dia terasa sempit. Jd pergerakan xla mcm 1st time. Tapi as long as pergerakan baby cukup pada waktunya.. Ok tu mommy. Selamat ye mommy. Moga dipermudahkan urusan serah diri🤗 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

tq Sis Info, tnggl brpa hri lg nk serah diri 🤭🤭

Hi sis.. Bg sy normal.. Sbb nnti dia kndungan dh besar lg sikit baru kerap kite akan rase.. #TAPactiveusers

3y ago

ya Sis tnggl mnggu ni je lg, hehehe🤭 Sis pun sma smoga dpermudhk☺☺