Pregnant dukung anak

Saya baru pregnant 5-6w, anak sulung berat dekat 10kg. Boleh dukung ke? Sbb belum pandai jalan.. nak mandi nak basuh yak yak kena dukung p toilet.. takpe ke?

11 Balas

kalau mcm sy, sy mmg dukung. sbb dr awal tahu pregnant 2nd baby smpi nak bersalin 1st baby sy extra manja?. lagipon sy pjj dgn husband. jadi semua benda sy handle sendiri. mcm rumah duduk rumah kg dn bilik sy dkt atas. pagi2 nak turun tgga mmg sy dukung 1st baby. nak naik pon sama. nak mandi or nak basuh yak2 semua sy buat. masa sarat pon sy dukung 1st baby juga. dalam hati sy niat supaya allah selalu lindungi kandungan sy. dan semoga allah permudahkan urusan sy. alhamdulillah 1st baby dah 2tahun 7bulan dan 2nd baby dah 9bulan++.

7mo ago

aamiin aamiin ya mujib?. semoga allah permudahkan urusan awak?