betul ke stroller tdk dibenarkan di kk????? xlarat nk dukung anak lama2 baru 3 bulan 8kg+

betul ke stroller tdk dibenarkan di kk ????xlarat nk dukung anak lama2 baru 3 bulan 8kg+ tah2 dh 10kg berat betul saya pulak kecik je 45kg 😅 lgpun jalan kaki lebih kurang 10 minit mcm tu ke kk suami xdpt teman sbb keje

2 Balas

tengok keadaan kk tmpt awak. mcm kk tmpt sy. mmg crowded sebab bukan ada ibu & anak sahaja. ada warga emas lg. lepas tu yg dkt bhgian ibu & anak siap yg ada bawak pasangan masok. jdi tmpt duduk pon kdg xdk. sian ibu yg dtg sorg2 bawak baby atau yg tengah pregnant kena diri. sbb yg pasangan mcm buat2 xnmpk😅

1y ago

kalau awak nk tolak stroller smpi depan kk boleh la kot. cuma dlm kk tu risau nnt xde ruang. boleh cuba la duli awak. paham2 mmg ada baby xnk botol.

kk tmpt sye x benar kan.mybe sbb kk tmpt sye kecik je. bila semua org nk bwk stroller jadi padat la kk tu. dh la kk mmg ramai org.