Tendangan pertama baby

Hi mummies. Minggu ke berapa mummies dapat rasa tendangan baby yang kali pertama ye? #firstmom #ingintahu

31 Balas

sye x thu la rse tendangan ke ape tpi setiap kali klau sye kekiri ke kekanan ke mesti baby ikut pastu klau sye baring x de kekiri ke kekanan ke nanti die start mcm suka bergerak kekadang mcm kene tendang pon ade btw sye 14w2d

14weeks dh rasa tapi tk kuat lah rasa mcm kena jentik dari dlm perut cmtu hehe

kalau sy dlm 21w ke atas tk silap. awal2 tu mmg xrasa apa2.

baby pertama 15weeeks ke atas baby kedua 12weeks dah rasa

1st bby 20W keatas bby ke 2, 15W 5day

21 week first mom

First mom 21 week , paling kuat rsa bby kick 28 week .

17weeks ank pertama 19 weeks ank kedua

1st bby 28w 2nd bby 19w 3rd bby 18w

18w 1st baby 16w 2nd baby