Susah nak yak(berak)

Sejak kandungan masuk 34w ni kan ssh betul nak yak....Air kosong dh bnyk minum...buah,syr semua dh mkn....Terpaksa ddk lm2 dlm toilet...sy ni dh lh jenis x suka ddk lm2 dlm toilet....Ada tips x nak bg senang yak...

2 Balas

minum ubt time tido, bykkn minum air. incase ada paip jenis press tu senang sikit. b4 berak tu press air tu dlm lobang bont*t kita sikit. confirm lawas.

2y ago

sy prnh guna tu dulu...ms tu nak bersalin...Sbb sy mmg sembelit...doktor p cucuk ubt tu...lps tu mmg ada rs nak membuang tp x dpt jugak...doktor pesan jgn teran ms membuang tu...mmg x dpt lh...last2 yak keluar ms ats katil tmpt sy bersalin...😅

dah cube buah dragon..pear..betik

2y ago

dh cuba dh....nasib baik jdlh lps mkn buah betik separuh td....tp lh nak mkn buah sngt sy ada gdm.