takut nak buka buku pink

Saya baru first pregnant..dah nak masuk 9w.. tapi tak pergi lagi kk nk buka buku pink..sebab saya ni badan basar.. tak jangka pun secepat ni 3 bulan kawin boleh lekat... hmm ada apa2 kata semangat tak..

28 Balas

ape yg nak dimalukan sis, sy pon badan besar juga, rezeki sis mengandung awal. sy 7 tahun baru pregnant. pergi ajela klinik, xbaik tolak rezeki

saya pun overweight..nurse x marah pun..syukur 3 bulan dah lekat..saya nak masuk 7 tahun kawin baru ada rezeki first baby..tahniah ye

Xperlu nk takut sis.. Alhamdulillah rezeki awak..blh dh pergi bukak buku pink..nt dorg blh pantau keadaan sis

Syukur la 3 bln kawin dh ada rezeki, yg berbelas tahun kawin masih tertunggu- tunggu bila nk ada pengalaman..

Better buka awal sis.. saya buka buku masa kandungan 8w. Rezeki tu😘 just enjoy your pregnancy journey

syukurlah sis 3bulan dah lekat. kite ni blm bekawin dah ade isi hehe tp skg dah kawin n 34weeks dah 😅

Bersyukur sis sbb ada yg bertahun kawen belum rezeki lekat lg. InsyaAllah fikir yg positive je okkk

Alhamdulillah. Tahniah. Nnt blh pg register ye. Utk baby di dlm. Kene mkn vitamin KK bagi..

Xde apa sis. Nurse xmarah. Cuma nnt ada limit berapa kg yg blh naik sepanjang mengandung.

Wahh tahniah 3 bln dh lkt . Syukur Alhamdulillah . Ada pape tips x tuk lekatt ??