buku pink anak ke 4

4 tahun lepas semasa pregnant anak ke 3 saya Ade buka buku pink di kk..tapi sy checkup bulan di klinik luar kerana kekangan cuti.tahun ni pregnant..nak buat buku pink,cari buku pink anak ke3 Tak Ada...yang Ade kertas2 cekup dari klinik luar.xpe ke bawa kertas2 tu utk buka buku pink pregnant tahun ni??maaf dah 4 tahun,dah Lupe..

1 Balas

Rasa xpe..nnti nurse tye smle mklumt kita mse buka bku baru..kna ingt laa Ank no 3 lahir cmne..berat sume