takut nak buka buku pink

Saya baru first pregnant..dah nak masuk 9w.. tapi tak pergi lagi kk nk buka buku pink..sebab saya ni badan basar.. tak jangka pun secepat ni 3 bulan kawin boleh lekat... hmm ada apa2 kata semangat tak..

28 Balas

Make sure buka buku pink sebelum 12 weeks ye. Tahniah for your pregnancy 😉

Buat awal, dpt kesan awal segala masalah, untuk kebaikan ibu dan bb

Apa nk tkt nye. PTT nye bangga badan besar cepat Lekat.

Xpe sis.. Sy dulu tgu lama br dpt merasa nk buka buku pink..

Alhamdulillah dah rezeki sis.. tahniah😊

Nanti bukak la buku pink sebelum 12w ye

I feel you ❤

kenapa takut?