Betul ke Pregnant?

Salam semua. Nak tnya, Naik 2 line confirm ke pregnant(mcm dlm gmbr).. boleh jd ke false positif?..

Betul ke Pregnant?
16 Balas

insyaAllah sis tu mmg tanda sis dh pregnant tp if nak confirm blh pegi cek kt klinik pulak..ble dh confirm dgn doc then blh la share good news ni dgn family terdekat pulak 😊 Take care mommies! ❤️ if nak cari supplement utk support pregnancy journey blh contact sy trusted Sid Shaklee 0️⃣1️⃣4️⃣8️⃣3️⃣8️⃣1️⃣2️⃣9️⃣0️⃣📲

betul sangat dah tu...kalau dah terang betul T dari C tu..jaga diri sis..jga makan..jgn buat kerja berat sgt..rehat kalau rasa tak larat..kalau dah 6week blh scan knfom kn kat klinik swasta dulu..8 week scan lg untuk pstikan pkembangan n heartbeat..lps tu blh dah set tarikh nak buka buku pink..

In Sha Allah pregnant tu sbb double line pekat. Based on experience kalau saya dpt false positive tu bila double line samar sgt. Kalau pekat saya betul2 preggy

upt tu dah terang² 2 line pekat siss , dah boleh kot direct check dekat klinik . huhuhuhu . btw, congratsss .

alhamdulillah..positif dah tu awk..terang benderang dh..boleh try scan kat klinik ye

Alhamdulillah kalau byk macam tu memang confirm dahla awak 😆😆😆 tahniah!

confirm dah tu awakkk banyak gitu terang sangat. alhamdulillah tahniah!

Sma lah sy pkai stripe hijau tu alhmdulillh positive 🥰🥰

alhamdulillah, tahniah sist, confirm dh tu positive. i/Allah