ibu risau...

Saya baru balik dari scan...2 mnggu lepas doc ckap x nmpak jantung lagi.masa n katanya 7w....suruh repeat ari n...ari n pulak ckap ada kantung tapi x nmpak baby....doc kata takut x nmpak sebab kecik lagi..dia kata takut saya bagi date salah...risau nya saya...kalau ikut kan skarang dh 9w..tapi doc lain2 yg scan n....APA yg saya patut buat..doc suruh dtg next week pula..

4 Balas

Maybe puan lambat ovulation. Kdg2 mmg mcm tu. nnt inshaAllah repeat dah nmpk. Maybe puan pregnant awal dari apa yg puan sangka

Mungkin sis blh p tmpat scan swasta...yg 4d @5d...stu lg jelas...member sy pun cmtu gk..p scan swasta bru nmpak

xpe...buat ms ni pantau je dulu....

kes puan sama mcm saya sekarang