Scan baby

Assalamualaikum..saya nak tanya ada tak yg pengalaman mcm saya..sekarang saya hamil anak ke 2.kalau ikutkan kira dari tarikh first period sekarang dah 7 minggu lebih..tapi semalam scan doc cakap ada nmpak mcm kantung tapi kecik sgt sampai mesin scan dia x leh detect..bila di ukur cuma 0.45cm mcm tu..doc ckap jauh sgt dari pengiraan tarikh period tu... sepatutnya kalau ikut tarikh period tu mmg dah agak besar n boleh nmpak dah.. ada tak yg pernah jadi mcm saya..dlm kepala otakni mulalah fikir bukan2..ada yg boleh kongsi pengalaman tak#ingintahu #risau #mohonbantu

1 Balas

tunggu lg 2-3w boleh repeat scan. kdg implantation lambat. sabar ya mommy

1y ago

ooh..iya ker..harap2 x ada apa2..terima kasih yer atas komen