Perut Tak Nampak

saya baru 30 weeks. Normal ke perut saya tak nampak sangat membesar macam orang mengandung? Bila pergi klinik semua perut besar besar. 🥲

8 Balas

sy sampai nak bersalin pun perut xbesar.. xpakai baju pregnant pun.. kecik je perutnya tp alhamdulillah senang nak solat perut x besar.. baby pun aktif sgt.. as long as kita tahu baby sihat2 kt dlm tu mom should not worry.. besar kecik perut bukan ukuran pun jnji anak kita sihat je..

Normal. Sy 36w pun perut tk sebesar ibu-ibu lain. Kt kk ada la bertegur dgn sorang ni, perut besar sgt igt dh 38w rupanya baru 25w 😅 tp nampak lah seksa perut besar nk bergerak pun payah. Syukur jgk perut sy tk naik sgt, nk bergerak tu sgt sgt mudah alhamdulillah.

Normal. Saya dah 35weeks pun rasa insecure bila datang klinik tengok perut orang hahaha 🤣 Doctor pun tegur perut comel je. Jangan risau, as long as kita tahu baby dekat dalam sihat, tu pun dah cukup 🥰❤️

Saya masa 37w pregnant. Tak ramai pun yang tau pregnant. Maybe saya pun badan besar so memang perut tak nampak. Asalkan baby membesar elok tak payah risau perut besar ke tak. ✌

Normal..saya hujung hamil pun xnmpk perut sgt...

normal sis.. sy pun 30week tp perut kecil je🤭

normal jee

normal