17weeks perut tenggelam timbul ada yang sama tak ?

Normal ke perut tak nampak sangat, kejap macam ada kejap macam takde jadi overthinking🥺 ada yang sama tak ? Orang tegur tak nampak mengandung pun, jadi terfikir² plak.#firstmom #seriusnanya #firstbaby

8 Balas

klu 1st mom, 17w tu normal saja...mmg xperasan apa pun. pnglmn sy ank 1st masa 3rd trimester pun xnmpk sgt smpai org xpcaya yg sy tgh tgu hari. masuk 2nd pregnancy, ni baru 16w. tapi perut dh kelihatan. jenuh nk sorok.

Hahaha…normal kot.. Sy kalo time pagi sblm makan memang tak nampak pon perut.. Bila dah masuk makanan, baru nampak perut 🤣 sama 17wk jgk

9mo ago

yeah ada geng..

sy pun x nmpk.. baru2 ni pegi kedai org kg siap tanya dh bsalin ke? haha.. dia ingat dh bsalin sbab memang perut x nmpk..

Sama....jalan je slow..sakit pinggang...baju seluar masih boleh pakai yg biasa 😂 1st mom jgk 🙋🏻‍♀️

Sy second pregnancy.. Dan yg kedua ni sy overweight.. Skrg da 5 bulan perut nmpk mcm gemuk je xnmpk pregnant 😂😅

9mo ago

same la . rasa mcm boroi ke depan je perut ni haha .

sy 2nd pregnancy 17w perut mc xnmpk apa2😆..normal mom janji bby sihat dlm tu.

sama...saya Pon 17w skg ni...kdg nampak...kdg perut xnampak pgnant..🤣🤣

normal hehe . saya pun tk nampak mcm pregnant🥲 rasa buncit je