nampak baby bump

Normal ke kalau pregnant 11weeks, almost 12 weeks dah nak nampak perut? Macam awal sangat tapi tula dah nampak even dah buang air besar pun tetap nampak, ingatkan perut terlebih buncit🤣 ada yang jenis nampak awal macam sy jugak tak?

1 Balas

Walaupun sy pun rasa mcm nampak tp sy tetap kata tu buncit. Sbb mmg tahu janin 11/12 week besar mana.

2y ago

Walaupun bawah perut ke? Sbb saja kempiskan pun tetap nampak sikit😅