Perut Tak Nampak

saya baru 30 weeks. Normal ke perut saya tak nampak sangat membesar macam orang mengandung? Bila pergi klinik semua perut besar besar. 🥲

8 Balas

Normal. Sy 36w pun perut tk sebesar ibu-ibu lain. Kt kk ada la bertegur dgn sorang ni, perut besar sgt igt dh 38w rupanya baru 25w 😅 tp nampak lah seksa perut besar nk bergerak pun payah. Syukur jgk perut sy tk naik sgt, nk bergerak tu sgt sgt mudah alhamdulillah.