Puasa

Saya baru 11 minggu 1 hari, esok dah nak puasa? Saya perlu puasa atau tak perlu puasa ya. Ni anak yang pertama jadi sy tiada pengalaman dan sangat risau keadaaan janin dalam kandungan. Bila baca di fb pulak, kata jangan puasa sebab tkot nanti keguguran. Macam mana ya?

32 Balas

Saya gdm, 31mggu, tp doc bg cara nk bt bsp time puasa, doc kta klau larat puasa, mgkin sebab sebelum puasa, sy ada cuba2 puasa selang sehari, n byk cakp dgn baby bgtau yg sy kena puasa.. Alhamdulilah baby pun xmeragam.. Yg penting sahur jgn tinggal, n kalau boleh amalkan minum susu kurma waktu sahur