Puasa

Hai mummy, sy nak tya pengalaman mummy smua.. Bila dah 3rd trimester ada yg boley puasa penuh tak.?? Sbb skrg sy dah 36 weeks, minggu depan kan puasa dah.. Tpi tkot plak nk puasa penuh, sbb skrg pun klo mkn lmbt.. Jadi pening smpai melelong dah ??

2 Balas

Depend pd dri sis mcmne. .sbb ada org blh..ada yg x..bila puasa bby kurang gerak..sbb stiap org ketahanan drinya berbeza

sy memang xleh puasa masa mengandung.. sebab ada masalah angin.. Dan akn jd gastrik yg teruk