Puasa

Saya baru 11 minggu 1 hari, esok dah nak puasa? Saya perlu puasa atau tak perlu puasa ya. Ni anak yang pertama jadi sy tiada pengalaman dan sangat risau keadaaan janin dalam kandungan. Bila baca di fb pulak, kata jangan puasa sebab tkot nanti keguguran. Macam mana ya?

32 Balas

Kena tanya doc. Macam kes kakak saya plak, dia pregnant, and doc check kandungan, doc tak bagi puasa sebab tengok baby kecik, and saluran uri tu sempit. Better consult dengan doc..