Mual muntah-muntah

Saya baru 10minggu 1 hari. Tengok makanan rase nak muntah. Tengok orang makan pun same. Rase banyak angin dalam badan. Perut rasa kembung dengan angin. Ulu hati pun rase ada angin. Tapi xdapat nak keluarkan angin tu. Tiap2 hari rasa nak muntah. Bila makan lepas tu muntah balik. Xlalu sungguh rasa nak nangis je. Ade sape2 sama mcmni x? Agaknya bile alahan ni nak habis ye 😭😭

14 Balas

saye dari start tahu pregnant 6minggu terus alahan teruk sampai masuk bulan ke 4 slow slow die hilang dan selera makan pun datang balik..berat jangan cakap lah dekat 10kg turun mase alahan..tanye mil ade care tak nak kurangkan alahan,die suruh tunggu lepas keluo baby nanti🤭🤭sekarang 38minggu alahan kecik kecik tu datang balik luga nok muntoh masuk angin