Mual muntah-muntah

Saya baru 10minggu 1 hari. Tengok makanan rase nak muntah. Tengok orang makan pun same. Rase banyak angin dalam badan. Perut rasa kembung dengan angin. Ulu hati pun rase ada angin. Tapi xdapat nak keluarkan angin tu. Tiap2 hari rasa nak muntah. Bila makan lepas tu muntah balik. Xlalu sungguh rasa nak nangis je. Ade sape2 sama mcmni x? Agaknya bile alahan ni nak habis ye 😭😭

14 Balas

Hai sis, dah makan ubat kurangkan muntah ke? Saya pun tak ada selera tapi cuba makan apa yg boleh mcm buah. Pening kepala tinggikan kaki. Sabar je.