Hi saya ada check pregnancy test clear blue positive dan bila esok hari pulak saya test upt biasa negative dan dekat upt tu line ke2 nampak mcm samar. Saya confused 😭 saya ni hamil atau tidak.

2 Balas

sy ada try. mmg clearblue lg sensitif. terang sgt2 sedangkan upt biasa masih samar compared to control line. kalo ada line even samar insyaAllah mmg ada hormon tu. cuba ambik urine pd waktu yg sama tiap hari. nnti setial 2 hari tgk perbezaan die guna upt yg sama

hai mommy. boleh ke klinik untuk buat pregnancy test. semoga dipermudahkan urusan mommy ❤