dah buat upt test tapi confused positive or negative

salam saya nak tanya baru buat pregnancy test semalam and result test samar sangat macam ni. dah 8 hari lewat period . negative ke positive ya kalau mcm ni 🥺

dah buat upt test tapi confused positive or negative
10 Balas

Sama mcm saya punya test. Saya test 2 hari sebelum period dpt mcm tu. Test lagi pada waktu sepatutnya period line T nampak pekat pink sikit. Test dekat klinik masatu baru lewat period 2 hari nampak double line pekat sikit. In sha Allah ada rezeki awak juga

Xyah confused sis…….mudah je….Try lagi nanti…..yg penting kene sabar je nk menunggu…….klu ke klinik pun x nmpk lagi tu………doc pun suruh tunggu lagi 2 minggu……kuncinya sabar…..

Kalau ikutkan positive. Try pakai clear blue. Saya pernah mcm ni tp esoknya saya period. Ikutkan time tu saya dah lewat seminggu. Semoga ada rezeki awak Aamiinn

Ada harapan positif, mcm saya juga. After 2-3 days line semakin terang. Awak boleh try lagi lepas 2-3 hari ya. Semoga rezeki awak 🥰

positif ni cuma sis buat test terlalu awal, cuba lagi daalm 1 weeks lagi sis baru test semula macam mana.

Positif tahniah. Tapi nnti boleh cuba test lagi2 time pagi2 first air kencing tu ya..

Positif. Kalau saya teruskan test lagi 2-3hari utk tengok progress.

Positif. Buat lagi test 2/3hari utk tengok progress.

2y ago

ok sis tq 🙏🏻

Klau mcm ni ada dk sis

nnt test lagi