Pregnancy Test. Tolong saya

Salam, it supposed period saya 28/7 ni, then 29/7 saya check upt guna upt biasa. Positive tapi agak samar. Then 31/7 beli clear blue. Positive. Then saya beli upt clear blue yg boleh tgk weeks, dia kata pregnant 2-3. Then tadi saya saja ke klinik nak double check. Dia test urine then dia kata double line, cuma satu line tu samar. Dia minta utk saya check semula selasa depan. Itu dikira positive ke ya? Sebab saya da 3 kali guna upt, semua result positive. 😅 bila ke klinik, dia minta check semula selasa depan.

Pregnancy Test. Tolong saya
3 Balas

Kalau clearblue dah tunjuk pregnant 2-3 weeks means dah 4-5weeks dah awak. Tunggu lagi another week. Kalau saya, saya tunggu 8 minggu baru g klinik lagi tapi dah kena jaga makan apa semua dah

folid asid sebenarnya makan 3 biji ke sebiji je sehari?sy confius,ad kata mkn 1 je,tp dr ckp dekat sy mkn 3x sehari

1mo ago

ikot berapa miligram (mg) 1 biji tu puan. tapi dos yg perlu kita ambil harian ialah 5mg sehari sekali. kalau dapat yg daripada klinik kesihatan gov 1biji tu dh 5mg. jadi makan sebiji sekali sehari.

Eh mane post tadi.. jgn lupa beli Folic acid 5mg kat pharmacy, start je makan dulu if x start lg