JANTINA BABY.

Saya ada 4 anak perempuan . nak minta pendapat mummies semua , macam mana ye kita nak merancang dapat anak lelaki? Ada petua atau kaedah pape tak?

122 Balas

saya mak dgn suami nak boboy , yg simertua plak nanak gegirl ,lagipon saya tkkisah janji sihat sempurna sudah ..

Kalo nk bby boy kna jarakkan hari brsama suami.. Cth selang sehari or sminggu 2,3 kli.. Pengalaman sy bgitu la..

Ank² sy 4 org lelaki... kandungan kali ni xpasti lg.. yg penting ramai bodyguard 🤭🤭

Jantina baby ditentukan oleh lelaki. Kita prmpuan bw x je, lelaki bw x atau y. Itu yg tentukan boy or girl.

5y ago

X kisahlah anak lelaki ke perempuan. Baik didik nya, bila tua kita akn dijaga. X semesti lelaki akn cnfrm2 jg mak bapa dia. X semesti pompuan akn buat bodoh. Bgtau depa, dr dia sibuk membwang psl jntina, baik dia sibuk jg anak2 diorang betul2. Kang nnti u sumpah anak diorang jd anak derhaka😆😆😆

takpe sabar k, ade orang diuji tkde zuriat... bialah org nak kata apa sumenya sudah takdir pasti ade hikmah

Ayah mentua sis tue msti xpaham yg anak lelaki ke pmpuan dr benih lelaki dan xphm yg ank tue dr Allah..

Saya 3 boy. Now preggy last, n akan BTL, scan pun boy. Rezeki Allah, kata kat makcik/pakcik bawang tu.

klu sy .. bila org tny jantina baby , sy jwb "klu x lelaki , pompuan lah .. antara 2 tu je .. " 😂

Awak isteri dan ibu yang baik..pedulikan kate2 orang lain .yang penting suami tak kisah pun..😊

Mulut org mmg akan selalu berkata-kata sis. Abaikan je. Yang penting anak tu rezeki kita. Hehehe.