PERANCANG KELUARGA

Hai mommies bole share tak pengalaman merancang menggunakan depo tentang kesan jangka masa pendek&panjang dan keberhasilan menggunakan depo?Dan klu mengandung sebelum ni ada sejarah gbs dan gdm seeloknya kaedah apa ye?kalau merancang sendiri macam mana ye keberkesanannya any tips tak?minta share pendapat dan pengalaman mommies semua tq#firstmom #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

depo paling okay , cuma effect die atas badan seseorang juga. 1. kemunngkinan tak period dlm jangka masa yang panjang. 2. period berpanjangan darah x henti keluar sikit2 (yg ni kena tukar ke cara lain pula) 3. sesetengah orang yg kurus akan gemuk 😂 kalau pil kena dgn badan insyaAllah selamat. tapi jgn lupa mkn pde wktunye. tapi sesetengah org akan gemuk. perancang klau nk berkesan, seminggu permulaan ambik perancang tu , seeloknye suami x boleh buang dlm. sy dh 3 tahun merancang2 , dua2 ni je bru guna. latest mkn pil perancang je sbb depo x ssuai darah duk keluar je memanjang 😅 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

1y ago

Terima kasih sis