jantina bayi

Walaupun dah 36week,,,jantina baby masih belum diketahui,,,agak agaknya baby saya ni perempuan ke lelaki ye???😉

7 Balas

tak girl mesti boy. heheh Kalo sis free boleh join grup telegram mama tuk kita kongsi ilmu n sembang santai https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

dr pengalaman yg mengandung anak pertama stiap kali scan swasta baby xnk tnjuk pn.akhir nya kuar girl

4y ago

tahniah..selamat berpantang

org tua² kata .. klau scan bnyak kli tak nampak jugak .. grenti girl😊

4y ago

waaa .. tahniahh😍

sy dua2 ank xmo tnjuk dua2 kuar gurl

hehhe mana la kita tau. scan la

sy pn xtau

Dah scan ke sis

4y ago

Alhamdulillah 🥰