Perlu Ke Check Ke Doktor

Saya 3 hari lewat period... 18/3 bt urine test... Positif.... Tapi sampai skrg sy x pergi jumpa doktor... Utk tgk kandung sy ok ke tidak... Kalau ikt kiraan sy kandungan dah 4 minggu 5 hari.... Masalah skrg perintah kawalan pergerakan ... Jd tkt nk ke hospital or klinik

2 Balas

awal lagi sis, mostly ta nampak pun lagi, klu tade apa apa masalah bleeding and sakit tunggu 10w keatas nanti moga nampak janin and heartbeat, awal awal rugi sikit la klu scan kecik sesangat ada tu ta nampak apa pun lagi

sy scan swasta tgk baby week 9 & week 12 baru buat buku.