Beranak awal

Hi saya 25weeks, doc ckp saya dah ada bukaan 2cm😭 sekarang pula dah 4cm, minta doa semoga baby saya sehat dan tak terjadi apapun

30 Balas

Hi mommy.. keep positif k.. mommy kuat, baby pn kuat.. sy dlu 27weeks pn cmtu.. bukaan 3cm.. dokter cucuk dexa.. mlm tu juga bersalin baby prematured.. alhamdulillah skang dah 4 thun sihat alhamdulillah.. mommy positif k.. jgn pikir bukan2.. moga Allah mudahkan sgala urusan k..

8mo ago

Sy ada kluar lendir berdarah pagi tu.. xde rasa sakit pape.. tp 2mggu sbelum tu sy mmg byk travel n singgah ke toilet rnr.. kemungkinan x bersih n mnyebabkan jangkitan laluan vagina..

In shaa Allah tak ada apa2 sis. Sy pun bersalin 25week berat baby 700gram je. Alhamdulillah sekarang dah 2 tahun, sihat aktif lg☺️ Semoga dipermudahkan segala urusan dan tetap kuat untuk baby ya🥰

7mo ago

Alhamdulillah sis baby sy membesar dgn sihat. Tak ada apa2 komplikasi cuma perkembangan dia lambat dari baby yg cukup umur, tapi normal je sis☺️ lasak pun boleh tahan sekarang ni😅

Semoga awak dikurniakan kemudahan untuk melahirkan Baby dan keadaan Baby dn ibu baik² dan sihat walafiat. doa byk² ye Sis. Aamiin 🌸

insyallah sis semoga allah mudahkan urusan awak , awak keep positif thinking ya sis .. kuat untuk anak , insyallah semuanya baikkk .. ameen

semoga semuanya dipermudahkan untuk sis dan keluarga dan semoga baby pun selamat dengan izinNya

Sekarang sis mcm mana ? Moga sis ngan baby baik² saja & dipermudahkan segala urusan 🤲

semoga dipermudahkan segala urusan sis. semoga baby dan ibu ada dalam keadaan yg baik2 sahaja

semoga dipermudahkan segala urusan . semoga ibu dan baby sihat dan selamat Aamiin Ya Mujib .

smga Allah permudahkan segala urusan..mudah2an ada cara utk elakkan bukaan lg bsar

Allah Allah... semoga selamat awak & baby & dipermudahkan segala urusan🤲