Bukaan dah 2CM tips mahu bersalin esok.. macam mana tips cepat buka bukaan? Mohon kongsi sahabat

tak sabar nak tengok baby.. semoga di permudah urusan kami

2 Balas

mg dpmudahkan segalanya aamiin.. puan ada ig?? nnti try follow eja_confinementhelper.nnti puan search dkt highlights ig tu bersalin tenang..nnti ada ajar teknik pernafasan mcm mana nk di lakukan semasa nk bersalin..hrp dpt mmbntu puan .

Pgalaman sy melahirkn anak pd 14/12 bru ni .. 2cm Dr hri isnin smpai rabu LPs tu induce ubat 2x

5mo ago

Sakit yg xdpt digambar kn dgn kata2 .. rsa dy blh la insof🀣.. sy walaupun 2cm tp sakit contraction tu kuat sbb kna induce ubat jln x buka then tolak msuk Labour room doc pecah kn air ktuban