Beranak awal

Hi saya 25weeks, doc ckp saya dah ada bukaan 2cm😭 sekarang pula dah 4cm, minta doa semoga baby saya sehat dan tak terjadi apapun

30 Balas

moga Allah permudahkan urusan awak..semoga ibu dan ank sihat sejahtera Aamiin.

sis mcm mana keadaan sis n bby skrg? semoga dlm jagaan Allah aamiin🤲🏻

semoga dipermudahkan urusan..semoga ibu dan baby baik2 seja..amin..

in shaa Allah amin. Semoga dipermudahkan segala urusan sis 🤍

semoga dipermudahkan urusan ibu dan baby...aaminn ya rabb..

semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Dan baby sihat..

Semoga ibu dan baby sihat & diberikan umur yang panjang.

allahu. semoga awak dn baby both dlm keadaan baik2 ya.

Shafakallah.. Semoga ibu & baby dilindungi Allah ya

berat baby brpa?