Missed miscarriage

Saya 13w. Tadi scan dgn sonographer, katanya baby 9w and heartbeat tak nampak. Sebelum ni scan 8w nampak heartbeat, 9w buka buku d KK nampak heartbeat. Saya diberitahu mungkin saya missed miscarriage. Adakah ibu2 pglaman spt saya tp baby selamat lahir?😭😭😭

7 Balas

Sy pernah alami..appointment untuk scan dekat kk mase 14weeks..tapi scan baby stop develop 12weeks n xde heartbeat dah..last scan mase 11weeks masih ada heartbeat n nmpk baby gerak2.. doc ckp missed miscarriage, tapi sy pegi klinik swasta untuk confirmkan n doc pun ckp yg sama..mlm tu tu terus sakit perut, pegi hospital n pagi tu keluar semua dah. Janin da sempurna tapi da xmembesar..sis cube pegi klinik lain untuk confirmkan..apa2 pun harap sis bersabar, isyaAllah