Scan bila dah nampak fetal pole & heartbeat?

Korang meh share bila korang scan dah nampak fetal pole & heartbeat baby? Belum buka buku pink, lepas scan baru pergi KK

8 Balas

sy scan 8 weeks, alhamdulillah semua dah ade sekali heartbeat

saya scan masa 7 weeks dah nampak heartbeat baby sebak rasa 🥲

10mo ago

Awk dpt dengar tak? Atau nmpk beep kelip² je?

saya scan minggu ke 8 alhamdulillah heartbeat baby 180.

7 week++ dah nampk jika betul kiraan period tu.

sy tunggu 10 minggu baru nak pi scan. ☺

1st scan saya masa 11 weeks.

10mo ago

Saya ikut advise OBGYN. Suggested first scan memang antara 11 weeks-14 weeks. Melainkan bila awak ada spotting/bleeding dan beberapa faktor kesihatan, perlu scan dengan segera. Alhamdulillah saya tiada masalah tersebut. Boleh refer posting Dr Imelda berkenaan first pregnancy scan😊

saya scan week 9.. alhamdulilah

10mo ago

Scan 9 weeks tu dah nampak heartbeat ya? Take care mommy. Semoga selalu sihat hingga melahirkan

9 weeks