missed miscarriage

Tadi saya pergi scan di klinik swasta. Sepatutnya dah 9w. Tapi ikut scan baru 7w. Kantung ada tp nampak baby terlalu kecik dan belum ada heartbeat. Doc suruh rujuk ke hosp utk scan dari bawah. Sbb takot missed miscarriage. Siapa ada pengalaman?

7 Balas

Tggu 2 mnggu lg.. sy pun mcm tu jugaa. 7w da nmpk heartbeat kan. As long ade heartbeat should be ok

Slagi x bleeding, inshaAllah baby slmat . Bnykkan bdoa..n rujuk doc klu nk lbh slmat

5y ago

Tq sis

bnyakkn berdoa sis. dan please positive kan dri. insyaallah x de ppe.

5y ago

Tq sis

takapa sis lagi 2 weeks scan lagi ya. keep positive

Sis.. Sy mass scan sepatotnye 12weeks tp kantong 7 weeks hanya kantong sahaja xde baby.. Mggu depan nye sy g scan lg.. Alhamdulillah ada h.beat ada baby.. Sampai Sekarang kandungan dh 20weeks.. Doc ckp mgkin sy lambat ovulate.. Tggu dlu sis.. Nti p scan lain

1y ago

sy pun mcm sis ,sptut ny dh 11w1d tp bila scan baru 9w6d tp hbeat baby dah ada... tp still rasa takut.. 🥲 semoga segala urusan. dpermudahkan ye..

Bole scan lagi sis...normal siss😍

Selagi tak bleeding in shaa Allah tak ada pape..time cmni awal² please byk kan rehat, kurangkan aktif or berjalan ke mana²...