Makan zincofer

Saya 10 week. Sy dh mkn zincofer 2 minggu. Selama sy mkn ni ade pening2 kalau mkn siang. Kalau mlm takde apa. Mual dan rasa nk muntah kadang2 shaja. Tp alhamdulillah setakat ni x muntah lg . Jd sy nk tanya kalau rasa pening2 lepas mkn tu kiranya ubat Zincofer tu sesuai x ngn saya? Sy risau mkn2 hb x naik.

17 Balas

Nurse pesan makan zincofer dgn air oren & betul2 sebelum tidur. Alhamdulillah saya 9 bulan makan zincofer.